Stort utvalg av Caterpillar marine deler (Caterpillar. marine parts)

Benytter du deg av Caterpillar marine i ditt daglige arbeid?

Mangler du en kyndig servicepartner?

Da kan du trygt benytte deg av vår fagkunnskap! 

Vi i Diesel & Komponentservice AS er eksperter på service, vedlikehold, reparasjon og overhaling av Caterpillar-motorer. Vi har flere års erfaring innen maritim, offshore, high speed skipsdieselmotorer og gruveindustri og har spesialisert oss på motor. Vi har erfaring og kompetanse på alle problemstillinger innen Caterpillar deler (Caterpillar marine parts), og er det naturlige alternativet for fagfolk som forventer kvalitet i sitt daglige arbeid med Caterpillar-produkter.

Effektive prosesser og lite nedetid

Som motorekspert har vi alle deler til Caterpillar-motorer (Caterpillar marine parts) og marineproduktene. Vi har tilgang til Caterpillars eget internasjonale servicenettverk, noe som medfører til effektive prosesser. Våre ingeniører og servicemekaniker har lang erfaring og jobber for å forhindre unødvendig nedetid.

Med oss som servicepartner kan du være trygg på vi leverer løsninger av høyeste standard, som er langsiktige, sikre og kostnadsriktige.

Kontakt oss på telefon 512 93 112 eller E-post: kontakt@diesel-komponent.no for å komme i kontakt med en ekspert som kan hjelpe deg med å finne delene du trenger til Caterpillar marine-produkter!

Kontakt oss