Service på Caterpillar marine diesel motorer (Cat. marine diesel engines)

Caterpillar har siden 1925 sørget for innovative motorer og løsninger for mange bransjer på internasjonal basis. Kvalitet og bærekraftigheten på deres produkter er enorm og verdsettes av tusenvis av fagfolk som tar produktene i bruk hver eneste arbeidsdag.

Selv gode produkter som Caterpillar marine diesel motorer krever både service og vedlikehold for å yte optimalt.

Vi i Diesel & Komponentservice AS tilbyr service, vedlikehold, reparasjon og overhaling av Caterpillar Diesel Engines. Ved å benytte deg av vår fagkunnskap kan du være trygg på at du har en servicepartner som gjør sitt ytterste for at du skal få lave kostnader og lite nedetid.

Til tross for at vi er nyetablert er hverken vår kunnskap innen motor, skipsteknisk drift eller begrepet service noe nytt for oss. Snarere tvert imot, vi har lang erfaring med Caterpillar marine-produkter fra både industri, offshore og maritim industri.

Internasjonalt servicenettverk

Vi benytter oss kun av autoriserte mekanikere, og har tilgang til Caterpillars verdensomspennende servicenettverk noe som gir oss muligheten til å garantere for originale deler. For deg som kunde betyr dette rask behandlingstid og kort ventetid. Vi er anerkjente for vår kvalitet og raske behandlingstider på Caterpiller marine motorer (Caterpillar marine diesel engines).

Vi anbefaler deg å ta kontakt med oss dersom du har behov for en solid serviceavtale på Caterpillar diesel motorer (Caterpillar marine diesel engines).

Kontakt oss