Service og vedlikehold på Caterpillar Marine-produkter

Fagfolk med integritet stiller høye krav til motorer og utstyr i sitt arbeid. Derfor er det viktig at arbeidsredskapene fungerer optimalt til en hver tid. For dere som aktivt benytter Caterpillar Marine kan dere trygt benytte dere av vår kunnskap og erfaring.

Vi i Diesel & Komponentservice AS er partneren som sørger for at du skal få minst mulig kostnader og nedetid på Caterpillar Marine. Vi har lang erfaring fra både industri, offshore og maritim industri, og vet hva som forventes av oss som leverandør. Den lange erfaring i bransjen har lært oss å forstå din situasjon og behov innen Caterpillar marine-produkter.. 

Stort nettverk og høy standard

Vi har et stort nettverk og rikelig maskinpark som gjør at vi kan ta på oss alle oppgaver inhouse. Med oss som servicepartner kan du være trygg på vi leverer Caterpillar Marine-løsninger av høyeste standard, som er langsiktige, sikre og kostnadsriktige.

Service av ungt firma med lang erfaring

Selv om Diesel & Komponentservice AS er et relativt nyetablert firma i 2018, er kompetansen internt, ekstremt høy. Alle våre medarbeidere har lang fartstid innen industri, offshore og maritim industri. Samtidig betraktes vi som spesialister på Caterpillar Marine-produkter.

Kontakt oss på telefon 512 93 112 eller E-post: kontakt@diesel-komponent.no for mer informasjon om hvordan vi kan bistå deg med service og vedlikehold av Caterpillar Marine.

Kom i kontakt med en av våre kyndige medarbeidere på Caterpillar i dag!

Kontakt oss