Effektiv og anerkjent service på Scania-motorer

Det er mange årsaker til at fartøy og motorer pådrar seg slitasje. Miljø, kjørestil og føre påvirker slitasjen over tid. Med en vedlikeholdsplan på Scania-motorer vil du sikre oppetiden i kombinasjon med økt produktivitet.

Scania betraktes som en av verdens største leverandører av løsninger innen transport. Folk flest kjenner igjen deres busser og lastebiler, selv uten god fagkunnskap rundt motor- eller transportbransjen. Scania har over 50 000 medarbeidere fordelt over 100 forskjellige land verden rundt.

Dersom du benytter deg av Scania-motor til daglig, og ønsker å forhindre avbrudd i den daglige driften, anbefaler vi en skreddersydd vedlikeholdsplan for nettopp deg og dine kjøretøy. 

Service etter dine behov

Hos oss i Diesel & Komponentservice AS vil du kunne få tilrettelagt service etter dine behov. Vi tilbyr service, vedlikehold, reparasjon og overhaling av de fleste motortyper fra Scania. Gjennom tilkobling og kjøretøysdata i sanntid tilbyr vi proaktive og forebyggende tjenester for å maksimere oppetiden. Vi har erfaring med de fleste problemstillinger innen Scania. For deg betyr dette kyndig rådgivning og rask behandlingstid.

Med vår store maskinpark har vi stor fleksibilitet og er allsidige når det kommer til service på Scania-motorer. Vårt store nettverk og godt dekkende maskinpark gjør at vi kan ta på oss alle oppgaver inhouse.

Med oss som servicepartner kan du være trygg på vi leverer løsninger av høyeste standard, som er langsiktige, sikre og kostnadsriktige! 

Kontakt oss i dag for å bli bedre kjent med våre vedlikeholdsplaner og service for Scania-motorer.

Kontakt oss