Caterpillar service i Norge

Siden 1925 har Caterpillar opparbeidet seg til å bli verdens ledende produsent av anleggsutstyr og industrielle motorer. Bedriften kjennetegnes for sin kvalitet og sin kontinuitet av innovative produkter i snart hundre år.

Selv om produktene fra Caterpillar besitter ypperste kvalitet, er det viktig å sørge for vedlikehold og service av motorene når de utsettes for røffe forhold og mye slitasje.

Med rett service vil du kunne forlenge levetiden på Caterpillar-motorene dine.

Trygg og solid partner med fokus på kvalitet

Hos oss i Diesel & Komponentservice AS kan du være sikker på at du har en partner som gjør sitt beste for at du skal få minst mulig kostnader og nedetid. 

Vi har fokus på forebyggende vedlikehold og regelmessige inspeksjoner av Caterpillar-motorer. Og benytter oss utelukkende av våre høyt kvalifiserte servicemekanikere med sertifiseringene som kreves.

Til tross for at vi er nyetablert er hverken vår kunnskap innen motor, skipsteknisk drift eller begrepet service noe nytt for oss. Snarere tvert imot, vi har lang erfaring med Caterpillar fra både industri, offshore og maritim industri. Den lange erfaring i bransjen har lært oss å forstå kundens situasjon og behov, i tillegg til hva som er forventet av oss som serviceledd og leverandør av Caterpillar-produkter.

Vi er tilgjengelige for deg som tilhører bransjer innen maritim, offshore, fiske, service & supply, lystbåt og motor. Når det kommer til motor og Caterpillar, er det ikke noe vi ikke kan gjøre!

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål i forbindelse med service av Caterpillar-produkter!

Ring oss på telefon 512 93 112 eller send oss en e-post til: kontakt@diesel-komponent.no

Kontakt oss