Allsidig skipsservice

For dedikerte arbeidere på skip er det viktig å ha en arbeidsplattform som fungerer optimalt til en hver tid for å kunne produsere mest mulig, samtidig som sikkerheten ivaretas.

Vi i Diesel & Komponentservice AS utfører mange typer arbeid på yrkesfartøy som fiskebåter, offshoreskip, oppdretts- og arbeidsbåter, spesialbåter, samt passasjerbåter i aluminium og stål. Og har ingen begrensninger på type arbeid eller service.

Erfaringsmessig betyr det tapte inntekter for et yrkesfartøy som må inn til verksted. Vi har et rikelig nettverk av deler og kyndige medarbeidere og mekanikere som jobber raskt - nettopp for å begrense nedetiden for deg som kunde. Våre kunder kjenner til vår dedikasjon og de fleste er gjengangere når de har behov for skipsservice.

Mye av vårt arbeid er ute i felt, men vi har også nyoppusset verksted, lager og butikk på Kvål i Sandnes. Vi fyller stadig på vårt lager med motordeler, mobilolje, Loctite, smøremidler og diverse rengjøring.

Kontakt oss på telefon 512 93 112 eller E-post: kontakt@diesel-komponent.no for å komme i kontakt med en ekspert som kan hjelpe deg med effektiv skipsservice på ditt yrkesfartøy!

Kontakt oss