Allsidig skipsservice

For dedikerte arbeidere på skip er det viktig å ha en arbeidsplattform som fungerer optimalt til en hver tid for å kunne produsere mest mulig, samtidig som sikkerheten ivaretas.

Vi i Diesel & Komponentservice AS utfører mange typer arbeid på yrkesfartøy som fiskebåter, offshoreskip, oppdretts- og arbeidsbåter, spesialbåter, samt passasjerbåter i aluminium og stål. Og har ingen begrensninger på type arbeid eller service.

Skipsservice med stort nettverk

Erfaringsmessig betyr det tapte inntekter for et yrkesfartøy som må inn til verksted. Vi har et rikelig nettverk av deler og kyndige medarbeidere og mekanikere som jobber raskt - nettopp for å begrense nedetiden for deg som kunde. Våre kunder kjenner til vår dedikasjon og de fleste er gjengangere når de har behov for skipsservice.

Med vår skipsservice kan du være trygg på vi leverer løsninger av høyeste standard, som er langsiktige, sikre og kostnadsriktige overfor deg som oppdragsgiver. Vi har hjulpet mange bedrifter innenfor maritim, offshore, fiske, service & supply, lystbåt og motor. Den lange erfaring i bransjen har lært oss å forstå oppdragsgivers situasjon og behov. Samtidig vet vi godt hva som er forventet av oss som leverandør.

Moderne verksted med alt nødvendig utstyr

Mye av vårt arbeid er ute i felt, men vi har også nyoppusset verksted, lager og butikk på Kvål i Sandnes. Vi fyller stadig på vårt lager med motordeler, mobilolje, Loctite, smøremidler og diverse rengjøring. Vi har de beste forutsetningene for å kunne hjelpe deg med profesjonell og effektiv skipsservice.

Kontakt oss på telefon 512 93 112 eller E-post: kontakt@diesel-komponent.no for å komme i kontakt med en ekspert som kan hjelpe deg med effektiv skipsservice på ditt yrkesfartøy!

Kontakt oss